Aardappelschotel met zalm en asperges

Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in weinig water met zout in 20 minuten gaar. Snijd de zalm in dunne plakjes en de bosuitjes in ringetjes. Giet de aardappels af en stamp ze met melk en MonChou tot een smeuïge puree. Roer de eieren erdoor, de kruiden, zout, peper en nootmuskaat naar smaak toe. Vet een ovenschaal in en schep eenderde van de puree erin. Leg hierop de helft van de asperges en zalm. Strooi er zout en peper over. Verdeel er weer eenderde over en leg hier de rest van de asperges en zalm op. Strooi er zout en peper over en strijk de rest van de puree erover uit. Strooi de bosuitjes erover en besprenkel de uitjes met olie. Bak de schotel in het midden van de oven in 30 minuten goudbruin en gaar.

Keer terug naar Recepten