Ons bedrijf

Aspergebedrijf Musters kunt u vinden in Elshout. De sfeervolle boerderij ligt aan de rand van ons pittoreske dorpje. In het aspergeseizoen kunt u bij ons aan huis dagverse asperges kopen.

Beregenen in de aspergebedden

Van vroeger uit was prei- en aspergebedrijf Musters een boerderij met verschillende groenteteelten, waaronder tuinbonen, snijbonen, aardbeien en prei. In 1981 zijn de eerste aspergeplanten aangeplant. Daar zijn de eerste asperges in 1982 van gestoken, wat inhoudt dat wij in 2007 ons 25 jarig jubileum hebben gevierd! Van lieverlee is de veeteelt afgestoten en zijn wij ons gaan specialiseren in de groenteteelten prei en asperges. Allebei de teelten zijn arbeidsintensief, maar bovenal is de teelt van asperges bijzonder en vergt deze veel voorbereiding en inzet. Inmiddels is het bedrijf in 2005 overgenomen door de huidige eigenaar Gerard Musters en zijn vrouw Daniëlle. Wij hebben een dochter Kelly en zoon Justin. In het aspergeseizoen (begin/half april tot ongeveer 24 juni) kunt u volop genieten van deze heerlijke groente. Over hoe u asperges kunt bereiden, traditioneel of zeer verrassend, kunnen wij u informeren en adviseren. Bij ons kunt u terecht voor witte, geschilde en ongeschilde asperges. Tevens hebben wij aanverwante artikelen zoals sauzen, ham, eieren, wijn en aardbeien.

Maar ook voor een leuk kadopakket of een waardebon kunt u bij ons terecht. U bent van harte welkom op Aspergekwekerij Musters in Elshout.

 

Wij zijn lid van Coöperatie Coforta U.A. De verkoop van onze producten vindt plaats via The Greenery B.V. Voor verkoop aan consumenten/derden hebben wij een ontheffing.