Informatie

Routebeschrijving

via de snelweg A59 vanuit richting Den Bosch

U neemt afslag 41 op de A59, onderaan de afslag gaat u rechts en gelijk de eerste weg links (Scheidingstraat), deze weg rijdt u uit tot u niet verder kunt, en neemt hier de bocht naar rechts, dan neemt u de eerste weg links(Mayweg), u rijdt alsmaar rechtdoor, steekt de kruising Mayweg/Naulandseweg recht over. U rijdt de Naulandseweg helemaal uit. Op het einde gaat u links. Ons bedrijf ligt nu aan de linkerkant. U rijdt de dijk links omhoog, maakt de bocht haaks om, om bij ons op het bedrijf te komen.

via de snelweg A59 vanuit richting Waalwijk

U neemt op de snelweg A59 afslag 40. Onderaan de afslag gaat u de eerste weg links, dit is bij café “De Westhoek” erin, u volgt de weg en gaat met de bocht naar rechts, u rijdt een fietsbrug onderdoor en daarna door een tunnel onder de snelweg door. Na deze tunnel gaat u linksaf de dijk omhoog, dit dijkje steekt u rechtover om bij ons op het bedrijf te komen.

vanuit het centrum van Drunen

U rijdt in de Grotestraat richting Waalwijk, deze weg rijdt u alsmaar rechtdoor, deze weg gaat over in de Eindstraat. Aan het einde van de Eindstraat, net voor de oprit van de snelweg gaat u rechts (bij café “De Westhoek”). U volgt de weg met de bocht naar rechts, u gaat eerst een fietsbrug onderdoor en daarna door een tunnel onder de snelweg door. Net na deze tunnel gaat u linksaf de dijk op. U steekt de dijk recht over om bij ons op het bedrijf te komen.

via het fietspad vanuit Waalwijk

U fietst vanuit Waalwijk richting Drunen, net voor de molen in Drunen gaat u linksaf de dijk af. U fietst de tunnel door, en na de tunnel gaat u linksaf de dijk omhoog. Op de dijk steekt u rechtover om op ons bedrijf te komen.

 

Wij zijn lid van Coöperatie Coforta U.A. De verkoop van onze producten vindt plaats via The Greenery B.V. Voor verkoop aan consumenten/derden hebben wij een ontheffing.